Köp- och leveransvillkor

Leveransvillkor

5-7 dagars leveranstid på lagervaror.

Vi skickar beställningar med Schenker. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till Schenkers kundtjänst och göra en skadeanmälan direkt vid leverans. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån, brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 300 kr samt kostnaden för returfrakten och för vårt arbete med hantering av varorna.

Ångerrätt/Reklamation

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Reklamationer ska ske inom 14 dagar efter mottagen vara. Reklamation/Ånger vid ordrar som ej är måttbeställda/specialbeställda: Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar från det att varan mottagits (gäller ej vid specialbeställda varor. För återbetalning – ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer. Observera att du ej får din frakt återbetald (på ditt köp) då varan en gång redan skickats till dig.

Hur du går tillväga vid en ånger/reklamation:

1. Kontakta oss via mail om du vill reklamera  eller ångra ditt köp.

2. När din ånger/reklamation godkänts får du en retursedel via mejl. Frakt + Returfrakt står du själv för som kund. När dina produkter är åter på vårt lager kommer vi kreditera varuvärdet – frakt + returfrakt

3. Emballera din/dina produkter väl – dessa ska skickas tillbaka i samma skick som du fick din vara, och går produkten sönder kommer ingen kredit att göras.

4. När ordern är åter på vårt lager krediteras din order / makuleras , exklusive frakten och returfrakten.

DEN HÄR VARAN ÄR EN BESTÄLLNINGSVARA

Detta innebär att du inte har någon returrätt på din vara. Vi kontaktar dig via mail eller telefon för exakt leverans till dig.

Betalningsalternativ

– Klarna Checkout

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken. 

– Klarna Faktura

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

    •       Få alltid hem varan innan du betalar

    •       Betalningstid – alltid 14 dagar

    •       Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter

    •       Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*

    •       Ladda ner dina fakturor från klarna.se

    •       Möjlighet till delbetalning

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

* Gäller ej för alla varor och tjänster, t ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor.

FÄRGER OCH BILDER

Vi försöker att visa färgerna på varorna så exakt som möjligt men vi kan inte garantera att de färger som visas i web-shopen exakt återger de färger som varorna har i verkligheten. Hur färgen återges beror på din dator och bildskärms inställningar. Vi kan inte heller garantera att alla bilder exakt återger varornas verkliga utseende.