Om Creative DecoVi har länge drömt om att tillverka och designa inredningsdetaljer till hem & offentliga miljöer. Vi båda gillar att vara kreativa och att greja hemma är något vi brinner för.

Vi heter Emelie och Robin Eriksson. Vi håller till i den lilla orten Gustafs som ligger i Dalarna.

2017 började Emelie arbeta som inredare i företaget Creative Deco som hon har tillsammans med sin man Robin. Han driver även ett markentreprenadsföretag sedan 2013.

Med vår gemensamma drivkraft och Emelies öga för inredning och detaljer så tillverkar vi inredningsprodukter i New York/ Industristil så som speglar, lampor och lyktor. Vi gör även mindre möbler och underreden till bord. Alla våra produkter tillverkas i Sverige och flertalet av dem i Dalarna.

 Vår tanke är att skapa något unikt och speciellt som ska göra hemmet ännu mer personligt

Vi erbjuder våra kunder produkter från vårt standardsortiment som hela tiden kommer att utvecklas. Vid större projekt såsom hotell och restaurang finns det även möjlighet för kunden att tillsammans med oss ta fram en egen unik kollektion inom våra produktkategorier.

Förutom våra produkter har vi även inredningstjänster där kunden kan få tips och råd med val av kulörer, textilier, belysning samt dekoration. Vi utför även hämta/leverera, packa upp och möblera objektet. Självfallet tar vi med oss kartonger och skräp när projektet är avslutat. Allt för att kunden ska kunna slappna av och njuta av förvandlingen som sker.